/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Locatari din Călărași s-au trezit cu apă neagră, curgând din robinet

missing
10 septembrie 2019, ora 22:48

Locuitorii orașului Călărași se bat cu morile de vânt ani la rând la capitolul apă potabilă. Mai multe persoane din oraș se plâng că apa din robinete nu ar fi bună de băut, iar recent, pe rețelele de socializare a apărut un video care confirm grijile cetățenilor.

Imagini desprinse dintr-un film de groază au fost postate pe o rețea de socializare de un locuitor al orașului Călărași. La deschiderea robinetului, apa care curge e de culoare neagră. Mulți dintre internauți au comentat acid subiectul: „Țevile de canalizare sunt din anii 60. Dar prețurile sunt exagerate!”; „Îmi aminteşte de uleiul schimbat de la maşină, cam tot aşa era”.

Mai mulţi locuitori ar fi aşteptat apa în robinete două zile, după ce s-ar fi făcut mai multe lucrări la rețea, dar pe final apa care a curs nu mai era nici potabilă nici bună de folosit la treburile gospodărești. Potrivit reprezentanților Gospodărie comunal–locative Călărași, situația a parvenit în urma unor reparatii care au fost efectuate pe traseu iar apa murdară va fi pusă în contul consumatorilor.

VICTOR ZORNEA, șef Secția Reparații: „La noi sistemele astea sunt vechi, de 60 de ani făcute, și nu se primește să curețe țevile, când dau drumul la apă din nou curge una curată”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram