Accident fatal în satul Cruglic, raionul Criuleni
Social 9 septembrie 2019, 16:03 | 3581

Accident fatal în satul Cruglic, raionul Criuleni. Un tânăr de 21 de ani a decedat pe loc după ce mașina în care se afla, în calitate de pasager, s-a izbit într-o remorcă de tractor. Șoferul automobilului a fugit de la locul întâmplării. Urmează detalii și alte știri.

Potrivit ofițerului de presă al IP Criuleni, Irina Burdujan, autoturismul s-ar fi izbit într-o remorcă de tractor, care era parcat pe marginea drumului. În urma impactului, pasagerul a decedat pe loc, iar șoferul, un bărbat de 24 de ani, locuitor al satului Cruglic, a părăsit locul accidentului. El nu a fost găsit până acum. In cazul dat a fost pornit un proces penal, in cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Un deținut din Penitenciarul pentru minori Goian a evadat noaptea trecută. Tânărul, în vârstă de 16 ani, este originar din satul Țânțăreni, raionul Căușeni, și a fost condamnat la trei ani de închisoare. „Bărbatul are înălțimea 185-190 cm, corpolență slabă, umerii lăsați în jos, culoarea părului negru, fața rotundă, fruntea plată, buzele groase”, spun reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor. În momentul evadării, deținutul purta un maiou/pulover de culoare neagră, pantaloni negri, ghete de culoare închisă. Cei care l-au recunoscut din poze și/sau dețin informații despre locul aflării tânărului sunt îndemnați să comunice la numerele de telefon: 0(22) 35-08-90; 0(22) 40-97-87; 078777450 sau Serviciul Național Unic pentru Apelurile de Urgență – 112. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie