/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Ministra sănătății: Încă trei copii au fost luați de la familia din Călărași care a agresat ieri o fetiță

missing
08 septembrie 2019, ora 13:56

Ministra sănătății, Ala Nemerenco, anunță că de la familia din localitatea Bravicea, raionul Călărași, despre care a ajuns în spațiul public imagini video cum agresează o fetiță, au fost luați alți trei copii. Acești copii, la fel, se aflau în grija familiei. 

„Cu referire la cazul de maltratare fizică a copiilor aflați în plasament temporar (Bravicea, Călărași): Poliția și Asistența Socială au intervenit aseară imediat ce au fost anunțați despre caz. Asistența socială Călărași a retras copiii (4) din familie și i-a plasat în alt loc, unul sigur. Am dispus dimineața și sunt deja retrași și alți 3 copii rămași acolo”, a scris ministra pe o rețea de socializare.

O fetiță a fost bătută cu cruzime de o femeie din localitatea Bravicea, raionul Călărași, pentru că nu ar fi făcut curățenie. Imagini video în care se aud țipetele copilei au fost publicate pe o rețea de socializare.

/VIDEO/ Cutremurător. O fetiță a fost bătută cu cruzime de femeia în grija căreia a fost lăsată. Mama: „Am avut încredere în ei”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram