/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ UPDATE: Motociclistul lovit de un SUV la Botanica a fost transportat la spital

missing
05 septembrie 2019, ora 23:20

UPDATE: Motociclistul în vârstă de 33 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului. Acesta a fost transportat la spital. La volanul SUV-ului era un bărbat de 44 de ani, informează Poliția capitalei.

Ofițera de presă a Direcției de poliție din Chișinău Natalia Stati ne-a declarat că pe acest caz a fost pornită o anchetă, în cadrul căreia se vor stabili toate circumstanțele producerii accidentului și cine dintre șoferi se face vinovat de producerea impactului. Pedeapsa va fi stabilită și în urma stabilirii gravității leziunilor corporale a motociclistului.

ORA 18.20: O motocicletă a fost lovită în viteză de un automobil, în după-amiaza acestei zile, în Chișinău. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Independenței și Hristo Botev din sectorul Botanica al capitalei.

Motociclistul a intrat în intersecție, iar șoferul automobilului, care ar fi trecut la roșu, l-a tamponat. În urma loviturii puternice, motociclistul s-a inversat în aer, apoi a fost aruncat la pământ. Din imaginile postate pe rețelele de socializare se vede că bărbatul a rămas în viață.

La fața locului a intervenit o echipă a poliției, care cercetează toate circumstanțele accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram