/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Protest cu „daruri”. USB a solicitat miniștrilor să abroge Hotărârea privind vânătoarea în sezonul 2019-2020

missing
30 august 2019, ora 21:25

Un alt aspirant la șefia capitalei, Valeriu Munteanu, a organizat un protest în fața Guvernului. Politicianul a adus și cadouri simbolice pentru Maia Sandu și pentru Igor Dodon. Premierului i-a oferit Cartea Roșie, iar președintelui – Salam „Moscova”. Cei vizați nu au comentat acțiunea.

Fostul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu, a acuzat-o pe șefa Executivului că a aprobat planul de vânătoare, din cauza căruia zeci de mii de păsări și animale riscă să fie ucise.

VALERIU MUNTEANU, LIDERUL USB: „Cel mai probabil, sub presiunea celui mai mare vânător din Republica Moldova, Igor Dodon, acest document a fost aprobat pe tăcute de Guvern. În bătaia puștii au ajuns, de sâmbăta trecută, 100 de mii de păsări și animale neajutorate”.

În acest sens, Munteanu i-a transmis prim-ministrei Maia Sandu, prin intermediul ofițerilor de pază din clădirea Guvernului, o Carte Roșie. A avut un colet și pentru șefului statului. Un salam „Moscova”, cu mesajul „să aibă ce mânca și să lase păsările și animalele să trăiască”.

VALERIU MUNTEANU, LIDERUL USB: „Ele sunt sunt formă de petiție. Ar fi bine ca ele să ajungă la ședința de Guvern ca să-I ajute să ia această decizie”.

Partidul Uniunea Salvați Basarabia, în frunte cu președintele Valeriu Munteanu, a apărut pe arena politică de la Chișinău la data de 21 iulie. La începutul lunii curente, USB a luat decizia de a participa la alegerile locale ordinare și parlamentare anticipate în circumscripții uninominale, din data de 20 octombrie. Partidul va avea candidați în toate cele 4 circumscripții uninominale și candidați la nivelul raioanelor, satelor, orașelor, precum și candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău – Valeriu Munteanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram