Jurnal TV filmează serialul „Italia, Patria Nostra”, care va putea fi văzut din noiembrie
Social 29 august 2019, 19:57 | 6145

Jurnal TV le pregateste telespectatorilor sai o noua surpriza. Este vorba despre un serial, care va fi difuzat din toamna. „Italia, Patria Nostra” este titlul filmului care ii are in distributie pe mai multi actori indragiti din Republica Moldova, printre care Igor Caras, Irena Boclinca si Petru Oistric. Am mers si noi pe platoul de filmare sa vedem cum ia nastere un serial aici, acasa.

Cu o echipă de aproape 30 de oameni, în 16 zile și cu cei mai îndrăgiți actori din Republica Moldova. Așa se filmează serialul "Italia, Patria Nostra".

În film îi veți revedea pe unii eroi din emisiunea "Ora de ras" de la postul nostru de televiziune, dar vor exista și multe alte personaje noi, care vor intra în pielea omului simplu, de la țară.

"Italia, Patria Nostra" este serialul care va ajunge cu siguranță la inimile compatrioților noștri. Este vorba atât despre cei de acasă, cât și din diasporă.

Fiecare scenă din film te face să te simți acasă, în sat...

Autorul scenariului este Constantin Cheianu. Serialul este produs de Jurnal TV cu sprijinul financiar al IREX Moldova și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău. Filmul va fi difuzat în fiecare weekend, din luna noiembrie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie