/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Solicitarea lui Munteanu prin care cere ca Dodon și Greceanîi să fie amendați, înregistrată în Cancelaria MAI

missing
28 august 2019, ora 19:08

Sesizarea trimisă de președintele Partidului Uniunea Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, prin care a cerut ca șeful statului Igor Dodon și președinte Parlamentului, Zinaida Greceanîi, să fie amendați, a fost înregistrată în Cancelaria Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit ministrului de interne Andrei Năstase, sesizarea va fi remisă spre examinare către subdiviziunea competentă a Inspectoratului General al Poliției prin prisma prevederilor Codului contravențional.

„În cazul în care se va constata vreo încălcare a legii și se va impune în mod legal sancționarea, persoanele vinovate vor fi trase la răspundere în conformitate cu prevederile legislației în vigoare”, a precizat Năstase.

Valeriu Munteanu, a trimis o sesizare la Ministerul Afacerilor Interne prin care a atenționat că Parlamentul și Președinția au încălcat legea pe 23 august, pentru că nu au coborât în bernă drapelele arborate pe clădirile instituțiilor, deși Guvernul a decretat zi de doliu și comemorare a victimelor regimurilor totalitare.

La acest subiect, vezi și:

Andrei Năstase, despre solicitarea lui Munteanu de a-i amenda pe conducătorii Parlamentului și Președinției

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram