/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Andrei Năstase, despre solicitarea lui Munteanu de a-i amenda pe conducătorii Parlamentului și Președinției

missing
28 august 2019, ora 15:58

Sesizarea depusă de președintele Partidului Uniunea Salvați Basarabia pe numele  ministrului Afacerilor Interne încă nu a ajuns pe masa lui Andrei Năstase, pentru a fi examinată. Valeriu Munteanu a cerut să fie aplicate amenzi șefului statului Igor Dodon și președintei Parlamentului Zinaida Greceanîi, pentru că instituțiile pe care le conduc nu au coborât drapelele în bernă pe 23 august.

Contactat de TV8, Andrei Năstase a spus că imediat ce va face cunoștință cu solicitarea lui Munteanu va stabili dacă ține de competența Ministerului de Interne să examineze cazul și, respectiv, va transmite sesizarea persoanelor competente pentru a se expune.

Valeriu Munteanu susține că factorii de decizie de la Președinție, Parlament și Executivul Găgăuziei au încălcat modul de folosire a simbolurilor publice și sunt pasibili de răspundere contravențională. Instituțiile nu au respectat decizia Guvernului prin care ziua de 23 august a fost declarată zi de comemorare a victimelor regimurilor totalitare și nu au coborât în bernă drapelele.

/DOC/ Sesizare la Poliție! Munteanu cere ca Igor Dodon și Zinaida Greceanîi să fie amendați

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram