/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Anunț de ultimă oră! Pavel Filip va candida la funcția de președinte al PDM

missing
28 august 2019, ora 19:34

Deși anterior spunea că nu este sigur că va intra în cursa pentru funcția de președinte al Partidului Democrat, astăzi Pavel Filip anunță public că își va înainta candidatura la Congresul formațiunii, planificat pentru data de 7 septembrie.

„Da, eu voi candida la șefia partidului. Îmi voi prezenta punctul meu de vedere la congres și voi solicita sprijinul colegilor”, a declarat Pavel Filip la emisiunea „Punctul pe azi” de la „TVR Moldova”.

Pavel Filip spune că a luat această decizie după ce a clarificat mai multe lucruri și a găsit între timp „răspunsuri la multe întrebări”.

Fostul premier nu a vrut să dezvăluie numele altor persoane care ar urma să candideze pentru șefia Partidului Democrat. „Candidaturile sunt înaintate nemijlocit la congres, de către participanții la congres. Nu a mai rămas mult și o să avem un președinte al PDM”, a răspuns Filip.

Partidul Democrat va avea deja al patrulea președinte, ceea ce reprezintă o premieră pentru R. Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram