O femeie de 25 de ani și copilul ei de o lună au murit după ce au căzut în fântâna din curte
Social 27 august 2019, 19:21 | 2759

Tragedie in satul Rotunda, raionul Edinet. O femeie si copilul ei, de o luna, au murit dupa ce au cazut intr-o fantana. Al doilea copil al femeii, de doi ani, a fost scos in viata si se afla la spital. Atentie! Urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

Tânăra de 25 ani locuia în orașul Edineț, unde era învățătoare de liceu. La 24 august a venit în vizită la bunica sa, din satul Rotunda, să-l aștepte pe soţul ei, care se află peste hotare. Ieri, femeia a lăsat copilul de o lună cu bunica sa și a mers cu fiul mai mare să dea apă la capre.

După câteva minute de așteptare, femeia în vârstă de 85 de ani s-a pornit în căutarea nepoatei şi a strănepoților, în grădină. Ajunsă acolo, a văzut încălțămintea femeii lângă fântâna cu capacul scos și imediat a strigat după ajutor. A venit vecinul, care a coborât în fântână...

Sătenii nu cred că femeia și-a pus capăt zilelor, cum presupune poliția.

Vecii spun că fântâna era mereu acoperita, pentru că are pompă şi nimeni nu scotea apă cu căldarea. Oamenii nu înțeleg cine și cum a dat capacul la o parte...

Copilul de doi ani a fost transportat de urgență la spitalul raional și este acum internat în reanimare. Potrivit medicilor, viata lui este în afara oricărui pericol. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cauzele exacte ale tragediei. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie