Bărbatul care a dat foc camerei în care dormea fetița sa a murit ieri la spital
Social 27 august 2019, 19:52 | 1404

Un locuitor al unui sat din raionul Falesti, care ar fi incendiat intentionat camera in care dormea fetita sa de noua ani, iar apoi ar fi incercat sa-si puna capat zilelor, a murit ieri la spital. Mai multe informatii aflati din urmatorul grupaj de stiri.

Bărbatul de 47 de ani era cetățean al Azerbaidjanului și locuia împreună cu socrii săi, de mai bine de 10 ani, într-un sat din raionul Fălești. Potrivit rudelor sale, el ar fi recurs la un asemenea gest după ce soția lui, care muncește în Italia, l-ar fi anunțat că și-a găsit alt partener de viață și nu va mai reveni acasă. Tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. Polițiștii au stabilit că, după ce a dat foc camerei în care dormea copila sa de nouă ani, bărbatul a ieșit din încăpere și a încuiat-o. Afară, ar fi încercat să se sinucidă, automutilându-se la mâini și la gât. Poliția a fost chemată de către socrii individului, care au simțit miros de benzină. Fetița a fost găsită moartă în locuință, iar bărbatul a fost dus la spital în stare de inconștiență şi nu şi-a mai revenit. Cuplul creștea șase copii.

Iar un tânăr de 21 de ani, originar din Republica Moldova, s-a înecat duminică în Marea Neagră. Nenorocirea s-a produs în localitatea Primorskoe din raionul Chilia. Presa de la Comrat scrie că victima era din autonomia găgăuză şi învăţa la Academia de Poliţie „Ștefan cel Mare” din Chişinău. Tânărul a fost înmormântat astăzi. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie