/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

O tânără din Chișinău s-a pornit spre Ucraina la volanul propriului automobil, însă la frontieră a cedat locul altui șofer. Motivul

missing
26 august 2019, ora 17:57

O tânără din Chișinău ar fi fost depistată cu permis de conducere bulgăresc falsificat la punctul de trecere al frontierei Palanca. Astfel, pentru a-și continua deplasarea spre Ucraina, la volanul automobilului a fost nevoită să se urce o altă persoană, care deținea un permis de conducere valabil. Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute. 

„Tânăra de 25 de ani se afla la volanul automobilului de model Nissan Qasqai”. Ea a înmânat la control toate documentele necesare pentru a-i fi autorizată trecerea frontierei de stat. Printre acte, polițiștii de frontieră au observat că permisul de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile bulgare, nu corespunde unui act autentic”, informează Poliția de Frontieră.

În acest sens, permisul a fost supus unui control amănunțit cu tehnica specială, iar în rezultat s-a constatat că este falsificat. Acest fapt urmează să fie confirmat și de specialiștii din Direcția expertiza documentelor, unde va fi transmis permisul de conducere.

În cadrul audierii tinerei s-a aflat că nu cunoștea despre falsul identificat, dar a recunoscut că a obținut documentul cu ajutorul unui cetățean al României. Pentru a-și putea continua călătoria, la volanul mașinii a urcat o altă persoană care o însoțea și care deținea un permis valabil.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și folosire a actelor oficiale false.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram