image
Sursa foto: AP

Scarlett Johansson conduce clasamentul celor mai bine plătite actriţe din lume, al doilea an consecutiv

Artista americană Scarlett Johansson s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din lume, pentru al doilea an consecutiv, podiumul fiind completat de Sofia Vergara şi Reese Witherspoon, potrivit datelor furnizate de Forbes, relatează Mediafax.

În anul financiar cuprins între 1 iunie 2018 şi 1 iunie 2019, Johansson, în vârstă de 34 de ani, a câştigat 56 de milioane de dolari, mare parte datorită rolului Natasha Romanoff/ Black Widow din franciza Marvel "Răzbunătorii/ Avengers".

În schimb, în topul general al celor mai bine plătiţi actori din lume, Scarlett Johansson ocupă locul al optulea. De altfel, în topul 10 general, apar doar două actriţe, respectiv ultima poziţie fiind ocupată de actriţa de televiziune Sofia Vergara, starul serialului "Modern Family".

La începutul acestei săptămâni, Forbes a făcut public şi topul 10 al celor mai bine plătite staruri masculine din cinematografie, condus de Dwayne Johnson, cu încasări de 89,4 milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Anul acesta, toate cele zece actriţe din top au avut câştiguri de peste 20 de milioane de dolari, comparativ cu clasamentul din 2018, când doar Johansson şi Angelina Jolie, ocupanta locului secund, depăşiseră acest prag. Anul acesta, însă, Angelina Jolie nu mai apare în top 10.

De asemenea, topul 10 al celor mai bine plătite actriţe pe 2019 nu include nicio artistă de culoare.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe pe 2019 este format din Scarlett Johansson - 56 de milioane de dolari, Sofia Vergara - 44,1 milioane de dolari, Reese Witherspoon - 35 de milioane de dolari, Nicole Kidman - 34 de milioane de dolari, Jennifer Aniston - 28 de milioane de dolari, Kaley Cuoco - 25 de milioane de dolari, Elisabeth Moss - 24 de milioane de dolari, Margot Robbie - 23,5 milioane de dolari, Charlize Theron - 23 de milioane de dolari, Ellen Pompeo - 22 de milioane de dolari.

Topul Forbes este realizat pe baza datelor obţinute din box office şi de la compania Nielsen, precum şi din interviuri cu specialişti din industrie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: