/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Ministrul de Externe, Nicu Popescu, va merge toamna aceasta într-o vizită oficială la Moscova

missing
21 august 2019, ora 17:01

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), Nicu Popescu, va întreprinde toamna aceasta o vizită oficială la Moscova, capitala Federației Ruse. Anunțul a fost făcut de șeful statului Igor Dodon, după o întrevedere cu ambasadorul rus la Chișinău Oleg Vasnețov. 

„Am salutat actualizarea contactelor dintre țările noastre la nivelul ministerelor afacerilor externe. În luna septembrie, este preconizată o vizită de lucru a domnului Nicolae Popescu, șeful instituției diplomatice din Republica Moldova, la Moscova”, a comentat Igor Dodon.

Deplasarea lui Nicu Popescu la Moscova ar urma să aibă loc în luna septembrie. Am solicitat informații de la reprezentanții MAEIE la acest subiect și vom reveni cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram