/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Marina Tauber, mesaj către fostul ei profesor pe care l-a reclamat la Poliție, Lilian Carp

missing
21 august 2019, ora 20:11

Declarația de astăzi a deputatului din Blocul ACUM Lilian Carp despre faptul că Vladimir Țurcan ar trebui să demisioneze din funcția de președinte al Curții Constituționale (CCM) a „surprins-o plăcut” pe deputata din fracțiunea Partidului ȘOR Marina Tauber, de altfel, fostă discipolă a lui Lilian Carp, pe vremea când Marina Tauber era studentă. 

„Declaraţia deputatului Lilian Carp, precum că va pleca din Blocul ACUM în cazul în care Vladimir Ţurcan nu-şi dă demisia de la Curtea Constituțională, m-a surprins plăcut! Am sesizat o potenţială doză de curaj şi de principialitate care, se pare, ar face parte din arsenalul gândirii politice a colegului nostru Carp. Chiar am simţit că, cel mai probabil, am pentru ce îl respecta pe fostul meu dascăl.

Gestul Dumnealui este salutabil. Păcat că a văzut destul de târziu ceea au observat demult cetățenii țării – că această alianță ilogică din punct de vedere politic și social a fost creată de liderii săi doar în scopul îmbogățirii personale și a preluării puterii în stat. E trist și faptul că din cei aproximativ 60 de deputați ai acestei coaliții, doar unul și-a demonstrat verticalitatea și tăria de caracter. Sper, Dle Carp, că declarațiile Dvs. de astăzi nu vor fi vorbe goale și vă veți îndeplini promisiunea. Domnule profesor, arătați că aveți demnitate și verticalitate. Sper să vă urmeze și alți colegi. Și Vă urez mult curaj în lupta Dvs. cu sforarii actualei majorități. Este timpul să lăsăm principiile și supărările personale la o parte și să ne gândim la cetățeni!”, a comentat deputata din fracțiunea PP ȘOR.

Totuși, acum câteva săptămâni, Tauber l-a reclamat la Poliție pe Carp. Aceasta a scris o plângere și a cerut de la colegul ei de Parlament să-i prezinte scuze publice pentru că a numit-o „hoață” fără motiv, potrivit ei. La rândul său, Lilian Carp a spus că nu-și va prezenta scuzele și, dacă va trebui să demonstreze că Marina Tauber e anume așa cum el a numit-o, va prezenta raportul Kroll.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram