Renato Usatîi la Vulcănești: Sunt mândru de realizările fiecărui primar din echipa Partidului Nostru

by Rec_lama
Distribuiti mai departe...

Renato Usatîi se declară mândru de realizările obținute de primarii Partidului Nostru. El a afirmat aceasta duminică, 18 august, la prezentarea raportului de activitate a primarului de Vulcănești, ales pe listele Partidului Nostru, Victor Petrioglu. Usatîi a făcut și o donație de 200 de mii de lei, pentru procurarea mobilei în grădinițele de copii din localitate.

Renato Usatîi a apreciat faptul că orașul Vulcănești s-a dezvoltat vizibil în ultimii patru ani. „Mă bucur că văd orașul mai curat. Mă bucur că banii pentru pavarea trotuarelor, modernizarea terenurilor de joacă pentru copii, pe care i-am transmis, chiar și când nu eram în țară, au contribuit la dezvoltarea orașului. Sunt mândru că fiecare primar din echipa Partidului Nostru a demonstrat în fiecare colț al țării câte lucruri bune poate să facă pentru oameni”, a declarat liderul Partidului Nostru, care anterior a mai acordat circa 600 de mii de lei Vulcăneștiului pentru diferite proiecte de dezvoltare.

Fostul primar de Bălți a amintit că a fost supus unor presiuni enorme de fosta guvernare, menționând că oamenii nu trebuie să aibă de suferit din cauza viziunilor politice ale primarilor. „Am fost supus presiunilor și eu, dar și alți primari de-ai noștri. Niciodată în istoria R. Moldova nu s-a mai întâmplat așa ceva și, sper foarte mult, să nu se mai repete”, a declarat Renato Usatîi.

Totodată, Usatîi a anunțat că la solicitarea primarului Petrioglu a decis să doneze 200 de mii de lei pentru procurarea paturilor noi în grădinițele pentru copii. „Sunt foarte bucuros că am văzut astăzi în parc mulți oameni și, cel mai important, văd foarte mulți copii de diferite vârste. Vă iubesc Vulcănești. Vom merge împreună înainte”, a declarat Renato Usatîi la finalul discursului său.

Victor Petrioglu, primar al orașului Vulcănești din 2015, ales pe listele Partidului Nostru, a prezentat duminică, în fața a peste o mie de orășeni, raportul de activitate pe parcursul mandatului. El a menționat că în pofida dificultăților a realizat mai multe proiecte, printre cele mai importante fiind asigurarea colectării și evacuării deșeurilor din oraș, inclusiv dotarea tuturor caselor cu pubele pentru gunoi, reparația mai multor grădinițe și a parcurilor din oraș, a casei de Cultură din localitate, etc. Iar unul din cele mai ambițioase proiecte pe care dorește să-l realizeze, cu sprijinul financiar al agenției TIKA din Turcia, este cel de alimentare cu apă și canalizare. Acesta prevede săparea mai multor fântâni arteziene, construirea a două rezervoare și înlocuirea rețelelor de apă și canalizare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...