/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Denis Ulanov: „Lui Dodon îi este frică să nu spună Ilan Șor câți bani i-a dat”

missing
15 august 2019, ora 21:53

Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Șor l-a atacat pe șeful statului în timp ce în Parlament se discuta despre retragerea imunității parlamentare a lui Ilan Șor. Deputatul Denis Ulanov a declarat de la tribună că retragerea imunității lui Ilan Șor reprezintă o răzbunare personală a președintelui Igor Dodon, pentru că acesta ar putea spune câți bani i-a dat pentru întreținerea Partidului Socialiștilor, dar și despre alte cadouri.

„Ceea ce se întâmplă astăzi este o răzbunare personală a lui Igor Dodon. Ilan Șor are ce să spună și câți bani i-a dat lui Dodon la începutul carierei politice, cât a cheltuit pentru Partidul Socialiștilor și ce alte beneficii a obținut. Astăzi vrea să distrugă un rival politic personal”, a spus Denis Ulanov.

Acesta i-a îndemnat pe deputații din actuala guvernare să semneze inițiativa legislativă a fracțiunii sale pentru modificarea Constituției, astfel încât să fie anulată imunitatea parlamentară pentru toți deputații.

Ulanov a precizat că democrați au susținut proiectul și i-a acuzat pe cei din majoritatea parlamentară de lașitate. „Vă este frică să fiți următorii”, a învinuit reprezentantul Partidului Șor.

Amintim că, în această seară, deputații au votat unanim pentru ca Ilan Șor să fie lipsit de imunitate parlamentară. Cu această solicitare a venit la Parlament procurorul general interimar Dumitru Robu.

Ultima oră! Ilan Șor a rămas fără imunitate parlamentară

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram