image
Sursa foto: TVR.md

Primul pașaport diplomatic al unui fost deputat, ridicat la frontieră

Noul șef la Poliția de frontieră, Rosian Vasiloi anunță despre ridicarea primului pașaport displomatic al unui fost deputat după ce a solicitat Ministerului Afacerilor Externe și Integării Europene reevaluarea statutului pașapoartelor diplomatice eliberate și retragerea de la cei care și-au încheiat mandatul, dat fiind faptul că mai mulți foști deputați au circulat cu aceste pașapoarte.

„Punctul de trecere a frontierei de stat Mirnoe, primul pasaport diplomatic ridicat în urma sesizării mele către Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova. Urmează si alte acțiuni”, a scris Rosian Vasiloi pe pagina de facebook.

Amintim că în urma unor verificări, potrivit șefului poliției de frontieră, au fost depistați câţiva foşti deputaţi şi demnitari care traversează frontiera de stat în baza paşapoartelor diplomatice pe coluarul destinat diplomaţilor.

Am semnat si o dispoziție în acest sens ca cei care inca mai folosesc aceste documente sa fie scoși de pe pista destinată diplomaților si pusi in rând cu cetățenii. Pașaportul diplomatic nu inseamna ca esti mai presus de oameni”, scrie șeful Poliției de Frontieră.

facebook.com/rosian.vasiloifacebook.com/rosian.vasiloi

facebook.com/rosian.vasiloifacebook.com/rosian.vasiloi

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: