/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ministra justiției: În Procuratură se dorește păstrarea status-quo-ului

missing
10 august 2019, ora 18:59

Ministra justiției, Olesea Stamate, consideră că în Procuratură se dorește păstrarea status-quo-ului. Ministra s-a referit la acțiunile Consiliului Superior al Procurorilor, care au anunțat concurs pentru funcția de procuror general, deși Olesea Stamate a cerut ca anunțarea concursului să fie amânată până în luna septembrie.

Înțeleg că se dorește păstrarea status-quo. Pentru cine sau cui servește acest status-quo la moment eu nu știu. Se dorește păstrarea starea lucrurilor în Procuratură”, a declarat Olesea Stamate în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Funcția de procuror general a devenit vacantă după ce Eduard Harunjen a depus cerere de demisie. Interimatul funcție de procuror general a fost preluat de Dumitru Robu, candidat desemnat printr-un concurs organizat de Parlament și acceptat de președintele țării Igor Dodon.

Pentru cine vrea să facă lobby CSM-ul?

De ce membrii Consiliului Superior al Procurorilor insistă să organizeze de urgență concursul de selectare a unui procuror general

Gepostet von Cutia Neagră am Freitag, 9. August 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram