/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Jizdan îi răspunde lui Petic: „Să ții cont că după 27 de ani în sistem, eu unde nu aș fi, oamenii din MAI mă vor susține”

missing
09 august 2019, ora 22:29

După ce Gheorghe Petic, activistul Partidului Platforma DA susține că deputatul democrat Alexandru Jizdan ar fi folosit angajații Ministerului de Interne (MAI), pe vremea când era ministru, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, politicianul Jizdan a venit cu o reacție la acuzații. Acesta neagă cele spuse de Petic și menționează că fostul polițist de frontieră aduce acuzații „în interese personale”.

Realitatea e că acum justiția se face având la bază scrisori anonime. De aici pornesc toate “investigațiile” lui Năstase și show-urile lui Petic. Petic, să ții cont de faptul că după 27 de ani în sistem, eu unde nu aș fi, oamenii din MAI mă vor susține. Păcat că pe holul Parlamentului Petic nu e atât se curajos ca în live-uri pe Facebook, acolo unde toți ei sunt eroi. Ce ține de bâlbâiala de astăzi, sau “minciunile anonime”, un lucru pot să spun, lăsați oamenii din Poliție în pace și nu mai murdăriți numele lor pentru interesele personale”, a scris Jizdan pe pagina sa de Facebook.

Petic a mai spus că, din câte a auzit el, la următoarea ședință a Parlamentului, care ar urma să aibă loc pe 12 august, s-ar putea să fie cerută ridicarea imunității parlamentare a a unor deputați și se adresează Procuraturii să ceară inclusiv ridicarea imunității lui Jizdan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram