Trump, întâmpinat cu proteste
Externe 8 august 2019, 20:23 | 1112

Proteste în orașele americane Dayton și El Paso, unde 31 de oameni au murit în urma a două atacuri armate, la sfârșitul săptămânii trecute. Sute de manifestanți au ieșit în stradă pentru a-l huidui pe Donald Trump, venit să se întâlnească cu familiile victimelor. Preşedintele şi prima doamnă şi-au început vizita la un spital din Dayton, unde sunt internate persoanele rănite duminică după ce un individ a deschis focul la întâmplare și a ucis nouă oameni într-un club din oraș.

Alţi manifestanţi mânioşi l-au întâmpinat pe Donald Trump în El Paso, unde 22 de oameni au murit împușcați de un individ într-un magazin din oraș. Protestatarii l-au acuzat pe Trump că a alimentat ura prin discursurile sale incendiare şi au cerut sporirea controlului asupra vânzării de arme.

Donald Trump a condamnat ideologia rasistă a supremației rasei albe, suspectată că s-a aflat la originea unuia dintre cele două atacuri armate care au îndoliat recent Statele Unite, evitând însă să pună accentul asupra luptei împotriva armelor de foc. 

Opinia ta contează. Comentează!