(VIDEO) Usatîi promite să surprindă din nou cu informații privind frauda bancară

by Rec_lama
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului Nostru se va întâlni cu două echipe internaționale de detectivi în privința unei noi investigații privind frauda bancară de proporții din 2014. Acesta a promis publicului că va surprinde cu noi informații în cel mai scurt timp.

„Astăzi plec în Europa. În următoarele zile voi lucra cu două echipe de detectivi în privința unei noi investigații în baza raportului Kroll 2. Veți fi plăcut surprinși. Vă voi informa săptămâna viitoare, când voi avea mai multe informații concrete”, a declarat Renato Usatîi în fața jurnaliștilor.

Amintim că Renato Usatîi este politicianul care a prezentat mai multe părți ale raportului Kroll 2, la care nu avea acces nici comisia parlamentară de anchetă. În documentele publicate de Usatîi în premieră apar și companii care aparțineau fostului lider PDM Vlad Plahotniuc, care figurează ca beneficiare ale fraudei bancare. Renato Usatîi a anunțat însă că nu se oprește aici și că poartă negocieri cu mai multe companii internaționale de detectivi pe care să le angajeze să investigheze fraudele bancare de proporții din anul 2014.

El s-a arătat sigur că informația pe care o va prezenta va fi mult mai concludentă decât cea din rapoartele Kroll. „Mă interesează cum să obțin informația care nu este în raportul Kroll, cum să prezint probe la care nimeni nici nu a visat. Sunt sigur că pe lângă informațiile și probele pe care le voi prezenta eu, raportul Kroll va arăta ca povestea despre Laur-Balaur”.

Renato Usatîi a declarat că serviciilor detectivilor internaționali vor costa aproximativ 400 de mii de euro, bani pe care este gata să-i plătească doar ca societatea să afle adevărul.

Ședința Curții Supreme de Justiție în dosarul lui David Davitean

Ședința Curții Supreme de Justiție în dosarul lui David Davitean

Опубликовано Усатый Ренато-Renato Usatii Среда, 7 августа 2019 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...