/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ministra Educației spune de ce a decis ca Elena Belei, secretară de stat de pe vremea lui Filip, să rămână în funcție

missing
07 august 2019, ora 22:49

Minsitra Educației Culturii și Cercetării (MECC), Liliana Nicolăescu-Onofrei, declară că a decis să o păstreze în funcție pe Elena Belei, secretară de stat la MECC numită în funcție de Guvernul Filip, din motiv că aceasta este profesionistă și are încredere în corectitudinea ei. 

„Din experiența mea profesională la centrul pe care l-am condus am lucrat cu toți miniștrii Educației. Am avut ocazia să lucrez cu primari și directori de școli cu diferite opțiuni politice, ce am apreciat eu întotdeauna a fost modul în care acești oameni și-au făcut treaba. Colaborarea mea cu doamna Belei a fost corectă mereu. A fost foarte profesionistă, nu am avut dubii că vom putea colabora, consider că este o profesionistă”, a declarat Liliana Nicolăescu-Onofrei, la emisiunea Cutia Neagră cu Mariana Rață de la TV8.

Ministra a mai spus că nu îi poate imputa secretarei de stat anumite ilegalități, și că acesta poate fi acuzată de ceva doar dacă sunt probe.

În prezent, MECC are trei secretari de stat: Elena Belei, Adrian Băluțel și Valentina Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram