/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Premieră în Parlament! Un deputat publică pe internet solicitările adresate autorităților și răspunsurile pe care le primește

missing
06 august 2019, ora 20:12

Deputatul fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, a lansat o idee nouă pentru activitatea legislativă. Parlamentarul a decis să publice pe internet toate solicitările pe care le face către autorități și răspunsurile pe care le primește la interpelări.

Radu Marian afirmă că vrea să fie cât mai multă transparență. „De acum încolo, la acest link http://tiny.cc/demersuri-rmarian vor fi publicate toate solicitările și răspunsurile în timp real”, a scris deputatul pe Facebook.

Astăzi, parlamentarul a publicat 54 de demersuri pe care le-a făcut în scris către diverse instituții și răspunsurile pe care le-a primit deja, dar și cinci interpelări verbale pe care le-a făcut de când deține mandatul de deputat.

Internauții nu au ezitat să-l felicite pe deputat pentru această inițiativă și i-au îndemnat și pe alți legislatori să ia exemplu de la Radu Marian.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram