Să o ajutăm pe micuța Mihaela
Social 2 august 2019, 19:55 | 6154

O familie disperată din raionul Dubăsari cere ajutor pentru a-și putea salva fiica de 2 ani, care luptă cu cancerul. Nevoile au apărut în luna aprilie.

Tatăl cu micuța au plecat de urgență la o clinică din Turcia, unde medicii au stabilit diagnosticul - neuroblastom, în ultimul stadiu. Este al treilea cel mai frecvent tip de cancer întâlnit la copiii sub 5 ani. Micuța a făcut deja patru cursuri de chimioterapie.

Un copil sănătos! Este tot ce îşi doreşte familia Morari, care se află în Turcia în toată componența. Chiar și fratele Mihaelei, un băiețel de 7 luni.

De patru luni de când e în Turcia, fetița a stat aproape tot timpul în spital și foarte rar se întâmpla să iasă la plimbare. Mare era fericirea fetiței când acest lucru se întâmpla.

Tratamentul Mihaelei nu ia sfârșit degrabă și este unul costisitor.

Chinurile suportate de micuță sunt de nedescris, însă Mihaela găsește puteri nu doar pentru ea, dar și pentru alți pacienți. Puterea unui copil de a lupta cu boala nemiloasă a sensibilizat o mulțime de oameni din străinătate și de acasă.

Cei care nu sunt indiferenţi de soarta fetiței sunt îndemnați să doneze pe un cont special, pe facebook, sau în conturile bancare afișate pe ecran.

Doar împreună avem posibilitatea de a salva viața micuței Mihaela. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie