/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Batrîncea: În scurt timp, ACUM și PSRM vor semna un acord politic de lungă durată în locul celui temporar

missing
02 august 2019, ora 21:24

Deputatul din fracțiunea Partidului Socialiștilor (PSRM) Vlad Batrîncea afirmă că în scurt timp deputații din PSRM și cei din ACUM vor semna un acord de lungă durată în locul acordului temporar, semnat acum aproximativ două luni.

„Dacă în acel acord pe care PSRM și ACUM l-au semnat în iunie scrie „Acord politic temporar”, atunci acel document pe care-l vom semna în prima jumătate a lunii august se va numi „Acord politic”, care va prevede o înțelegere permanentă. Acest document va stipula și anumite aspecte prioritare pentru activitatea Guvernului”, a spus Batrîncea în această seară, la emisiunea “Piatnița”cu Anatolie Golea, de la postul RTR Moldova.

Acordul temporar privind crearea unei majorități parlamentare dintre ACUM și PSRM a fost semnat pe data de 8 iunie. În aceeași zi a fost învestit și noul Guvern, condus de Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram