/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/DOC/ Zeci de procurori au ajuns într-o „listă neagră”. Deputații cer investigații despre averea acestora

missing
01 august 2019, ora 17:50

Deputații Blocului ACUM, Radu Marian și Dan Perciun au întocmit o listă cu zeci  de procurori care au indicat în declarațiile de avere prețuri mici pentru mașini care ar costa de fapt mult mai mult pe piață.

Lista a fost transmisă Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor cu solicitarea de a porni investigații în baza articolului din Codul Penal „falsul în declarații”.

„În baza plângerilor și solicitărilor de la cetățeni, am trimis câteva demersuri la mai multe instituții, printre care la Fisc, Ministerul Educației, Inspecția de Stat în Construcții, Procuratură etc. Unul din demersuri a fost trimis și la Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, prin care eu și Dan Perciun solicităm investigarea a peste 20 de procurori. În urma analizei declarațiilor de avere ale acestora, am constatat că unele bunuri mobile nu sunt evaluate corect. Să vedem…”, a scris Radu Marian pe facebook și a anexat „lista neagră” cu procurori.

Anexa Listă procurori.pdf

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram