/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

Cât a vrut să plătească Platon pentru copia raportului Kroll 2

missing
31 iulie 2019, ora 21:47

Omul de afaceri Veaceslav Platon face mai multe dezvăluiri privind furtul miliardului. Palton a spus că intenționa să cumpere o copie a raportului Kroll 2. Pentru asta el trebuia să achite circa 20 de mii de dolari. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu în exclusivitate la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Credeți că raportul Kroll a fost publicat la indicația lui Plahotniuc? – Eu am vrut să obțin acest raport prin mai multe posibilități, timp de trei ani. Eu am vrut să-l cumpăr. M-am adresat la cei de la Procuratură, la Banca Națională. Cei de la Centrul Național Anticorupție au cerut 20 de mii de dolari pentru copia raportului Kroll 2.

Platon a mai menționat că veridicitatea raportului Kroll 2 trebuie să fie verificată.

La data de 12 iulie, Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru (PN), a publicat documentul despre care susține că este versiunea integrală a raportului Kroll 2. Acesta afirmă că este vorba despre partea a II-a și a III-a ale documentului, în care apar mai multe informații despre beneficiarii fraudei bancare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram