/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: Boicot la învestirea lui Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Soarta proiectului „Arena Chișinău”. Când ar putea fi finalizate lucrările, în viziunea lui Dodon

missing
30 iulie 2019, ora 21:22

Chiar dacă pe pagina chisinauarena.md este menționat că obiectivul sportiv va fi inaugurat la data de 14 octombrie 2019, șeful statului Igor Dodon se pare că este de altă părere. Proiectul Arena Chișinău urmează să fie finalizat la sfârșit acestui an, spune Dodon. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei intervenții live.

Noi avem nevoie de Arena Chișinău în Republica Moldova. Nu avem unde să facem diferite manifestări. Noi nu avem nici săli moderne unde am putea să facem evenimente importante la nivel de stat. Ceea ce a fost la etapa lansării acestui proiect, analizele și investigațiile noastre denotă că au fost încălcări ale legislației. Este cert un lucru. Arena Chișinău trebuie finalizată până la sfârșitul anului curent și să o dăm în exploatare. Dacă noi nu finalizăm, după înghețuri o să trebuiască să majorăm costurile cu 20/30%”, a spus Igor Dodon.

Foto: chisinauarena.md

Vezi și:

/VIDEO/ Sandu: Proiectul Arenei Chișinău seamănă a escrocherie. „Se pare că suma de 43 mln de lei s-a luat din pod”

Maia Sandu: „Cei care și-au pus semnătura pe proiectul Arena Chișinău vor fi trași la răspundere”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram