/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Ministrul de Interne și secretarul de stat al MAI au primit astăzi cadouri

missing
30 iulie 2019, ora 22:03

Cadou neobișnuit pentru ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, dar și pentru Dorin Purice, care a fost reconfirmat acum câteva zile în funcția de secretar de stat la MAI, ajuns în această funcție pe timpul guvernării democrate. Președintele noului partid Uniunea Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, i-a adus lui Năstase un … filtru, iar lui Purice, geaca în care acesta a făcut campanie electorală în favoarea Partidului Democrat. Darurile au fost lăsate la paza de la intrarea în ministerul de Interne.

„Iată noi vă rugăm foarte mult să i-o transmiteți și am și un filtru pentru domnul ministru Andrei Năstase. Din câte vedem, filtrul nu funcționează la domnul Năstase, de aceea eu îi las acest filtru”, a spus Munteanu.

Valeriu Munteanu s-a arătat nemulțumit de reconfirmarea lui Dorin Purice în calitate de secretar de stat, asta după ce acesta a fost implicat în campania electorală pentru democrați. Mai mult, liderul USB susține că, dacă în campania electorală candidații la funcția de deputat din partea Blocului ACUM treceau printr-un filtru, acum la numirea în funcții cheie în stat, s-a uit de acest filtru.

„Am venit la Ministerul Afacerilor Interne pentru că Purice a fost numit la propunerea domnului Năstase și probabil are încredere în acest Purice. Acesta este un cadou pentru Năstase pe care solicit ca să-l folosească la trierea cadrelor pe care le aduce în vederea demantilării, distrugerii, dictaturii lui Plahotniuc”, afirmă Valeriu Munteanu, liderul partidului USB.

Acțiunea lui Munteanu nu a fost însă pe planul unei trecătoare, care l-a luat la rost.

– El este mizer? -Dar cine l-a numit în funcție? – Dar eu nu sunt de acord cu dumneavoastră. – dar cine l-a pus dacă nu Năstase? – Of, Doamne Dumnezeule. Pe lângă Năstase mai sunt și alte scule. Nu este corect.

Solicitat de TV8, Andrei Năstase a calificat protestul lui Munteanu drept un spectacol de prost gust. „Nu mă preocupă spectacolul de prost gust a nimănui. Nu mă pricep la spectacol. Muncesc, muncesc și iar muncesc”.

Dorin Purice nu ne-a răspuns la telefon pentru un comentariu.

Precizăm că la alegerile din februarie curent, Valeriu Munteanu a canditat la funcția de deputat pe listele Blocului ACUM, pe circumscripția numărul 18, Orhei. Ulterior, acesta a anunțat crearea Uniunii Salvația Basarabia, al cărui lider este.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram