image
Sursa foto: digi24.ro

Presă: Polițiștii aveau adresa lui Gheorghe Dincă cu o zi înainte ca Alexandra să sune de trei ori la 112

Poliţiştii de la Caracal au avut adresa suspectului cu o zi înainte ca Alexandra, copila de 15 ani dispărută, să sune la 112 din casa lui Gheorghe Dincă şi să ceară ajutor pentru că fusese răpită şi violată. Informaţia vine de la G4Media.

O vecină din Caracal a lui Gheorghe Dincă, suspectul în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu, a sunat la 112 de două ori, la ora 3:00, apoi la 5:00, în noaptea de 24 spre 25 iulie, ca să raporteze o activitate suspectă în fața porții acestuia, precizează sursa citată.

Potrivit informațiilor cunoscute până acum, acest lucru s-a întâmplat cu până la 6-8 ore înainte ca Alexandra să sune și ea la 112, de trei ori.

Femeia care a sunat la 112 a mai raportat că, în fața porții lui Gheorghe Dincă erau două autoturisme parcate portbagaj în portbagaj. Ea le-a mai spus polițiștilor că ea crede că are legătură cu cazul fetei dispărute.

La al doilea apel, polițistul de serviciu i-ar fi spus să stea liniștită: „Doamnă, culcați-vă liniștită. Sunt mașinile Poliției. Nu le mai păziți, doamnă! Nu trebuie să stați dumneavoastră trează ca să o găsim pe fata”, transmite digi24.ro.

Anchetatorii au reușit abia 19 ore mai târziu, la ora 6 dimineața, pe 26 iulie, să descindă în locuința suspectului. Era prea târziu, însă, pentru Alexandra, care este de negăsit și se bănuiește că ar fi fost violată, ucisă și carbonizată de presupusul criminal.

În această dimineață, principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei a fost adus de Poliție din nou la casa în care se presupune că a avut loc crima. Forțele de ordine păzesc zona, având în vedere tensiunile de seara trecută când oamenii sau strâns la poartă.

Gheorghe Dincă a fost adus cu o dubă a Poliției, acesta aflându-se în custodia forțelor de ordine în baza unui mandat de arestare emis sâmbătă de Tribunalul Olt.

Pentru a evita vreun conflict, în fața casei se află mai mulți polițiști. Între timp, căutările continuă pe lacul aflat în apropierea casei.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispației Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani din Olt, a fost arestat sâmbătă, după audieri-maraton. Autorul nu și-a recunoscut faptele, iar în fața anchetatorilor a spus că a făcut focul în curte, în care au fost găsite resturi umane, doar pentru a se feri de țânțari. Bărbatul neagă că o cunoaște pe copilă sau că a transportat-o cu mașina.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: