/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Manifest la Ambasada României în legătură cu crima de la Caracal: „Indiferența lor=moartea noastră”

missing
28 iulie 2019, ora 14:24

Cazul omorului unei adolescente la Caracal, România, a zguduit cele două maluri ale Prutului. După ce ieri mii de persoane au protestat în mai multe orașe din România față de inacțiunile persoanelor responsabile pentru a interveni prompt și pentru a salva adolescenta, astăzi, la Chișinău, a fost organizat un manifest pașnic la care s-au făcut îndemnuri de a nu tolera violența.

O adolescentă de 15 ani a fost omorâtă cu cruzime de un presupus mecanic după ce fata a făcut autostopul și a urcat în mașina bărbatului. Fata a fost sechestrată, însă a reușit să apeleze la serviciul de urgență 112 și să anunțe ce se întâmplă cu ea. Deși au existat trei apeluri la 112, responsabilii nu au reușit să o salveze, intervenind prea târziu. Pe urma acestui caz au fost demiși mai mulți șefi din Poliție și se cere demisia șefului Serviciului 112.

Românii au scandat ieri „Şi eu sunt Alexandra” după omorul adolescentei la Caracal. Cum s-a întâmplat crima

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram