cultură · Educație · mafia · pericol

Calugar „cu sapte ani de acasa”- doreste scandal… cu Borodachi

In ultimul timp observ preoti si calugari care sunt departe de Legea Domnului- BIBLIA. In drum spre Zabriceni era cu noi si o persoana bolnava care a esit din spital citeva zile in urma. Aflind ca ne ducem la iaz a dorit sa mearga cu noi fiind vecini, ambii frati de singe ca sa mai respire la natura aerul curat. La un moment dat unul din acesti frati a dorit sa oprim masina sa stea putin pe iarba la aer, asa la drum au fost mai multe pauze. Le-am propus sa oprim la Manastire.
Fiind reporter am hotarit sa nu pierd timpul si sa fac niste poze la oprirea Manastirii si la panoul de publicitate al Manastirii.

Dupa ce deja am facut pozele si traversind drumul spre masina am fost strigat de un calugar care parea suspect sau beat sau nemultumit de ceva. Motivul era ca de ce le filmez Manastirea pe ascuns dupa cum s-a exprimat, lamurindu-l ca se poate calugarul incerca sa ma intimideze …ca sa stau linga el jos alaturi in timpul acesta refuzindu-l i-mi zicea ca nu am educatia cuvenita de acasa. Pina la urma nu intelegeam ce dorea acest calugar. Principalul ca vazind ca filmez a inversat frazele ca doreste sa ne ajute. Dar aceasta Manastire de la Zabriceni are ceva de ascuns in cladirile cele noi care sunt construite si nu sunt date in exploatare deaceia si sunt foarte supraveghiate (poate tunuri sau tancuri… depozite de vodca contrafacuta dar poate chiar si o parte din miliardul furat)…mai stiti? De ce nu vor filmati din drum??? Pacat ca nu am chemat Politia ca sunt suspecti. La manastirea de la Briceni am observat bere pe mese, dar aici la Zabriceni- sticle de vodca si bere in cosurile de gunoi a manastirii- Credinciosi adevarati – P.S: SPECIAL NU AM PUS FON MUZICAL CA SA VEDETI CA FILMAM SI POZAM PASNIC

Un gând despre „Calugar „cu sapte ani de acasa”- doreste scandal… cu Borodachi

Lasă un comentariu