image
Sursa foto: point.md

Ce spun deputații PD despre notarul Olga Bondarciuc, figurant în raportul Kroll 2 și la serviciile căreia apela Plahotniuc

Deputații Partidului Democrat declară că nu o cunosc pe Olga Bondarciuc, care figurează în raportul Kroll 2. Aceștia evită să vorbeasca despre notarul Bondarciuc, la serviciile căreia apela fostul șef al PD, Vladimir Plahotniuc.

„Nu am idee. Să se clarifice. Faptul că figurează este un lucru, dar faptul că se demonstrează ceva, e altceva”, a fost răspunsul președintelui de onoare al PD, Dumitru Diacov.

„Nu o cunosc, ce trebuie să știu toți notarii din Chișinău? Faceți un show de prost gust. Eu v-am spus că dacă mă întrebați de autoritatea publică locală, de investiții, atunci eu vă răspund”, a spus Alexandru Botnari.

„Întrebați de ea. Este notar public. Știu doar că exercită funcția de notar. Doar asta pot să vă spun”, a menționat Corneliu Padnevici, care spune că nu știe dacă aceasta este apropiată lui Plahotniuc.

„Orice notar își are practica sa liberă de a presta servicii notariale”, a spus și finul lui Plahotniuc, deputatul PD Andrian Candu.

Notarul Olga Bondarciuc nu a fost de găsit pentru a a da o replică. În raportul Kroll 2 se regăsește și numele ei, drept persoană ce ar fi implicată în procesul de devalizare a sistemului bancar din Republica Moldova.

Ieri aceasta a postat un mesaj pe Facebook în care afirmă că a efectuat acțiuni notariale conform legii și că, dacă vor exista dovezi că a încălcat legea, este gata să răspundă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: