Care sunt cele mai căutate meserii în statele UE

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Reţeaua Eures oferă aproximativ 1.400 de locuri de muncă, cele mai multe oportunităţi de angajare fiind în Spania, Germania şi Marea Britanie, unde se caută muncitori necalificaţi în agricultură, factori poştali şi personal medical.

Cele mai multe locuri de muncă sunt în Spania, unde angajatorii caută 800 de muncitori necalificaţi în agricultură şi un maseur.

Alte 242 de posturi vacante sunt în Germania, dintre care 20 de comisionar, 16 de operator stivuitor, câte 15 de factor poştal, bucătar/bucătar şef/bucătar specialist/ospătar, personal în industria gastronomiei de sistem şi şofer de tir, informează Mediafax. În Marea Britanie sunt disponibile 168 de locuri de muncă, dintre care 35 de îngrijitor persoane, anestezist, 30 de asistent medical de recuperare și 15 de asistent medical terapie intensivă.

Angajatorii din Cehia vor să angajeze 145 de persoane şi oferă 50 de posturi de lucrător în producţie (asamblarea aparatelor de aer condiţionat), alte 50 de operator, 20 de muncitor asamblare, 15 de croitor, 10 de lucrător în prelucrarea lemnului.

Şi în Suedia sunt disponibile 35 de posturi, dintre care 15 de vopsitor auto şi câte 10 de mecanic auto şi tinichigiu auto.

Norvegia şi Slovenia au câte un loc de muncă în reţeaua Eures, respectiv un post de doctorand în testarea sistemelor de date centrate şi un altul de şofer de autocamion.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...