/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/OPINIE/ Eduard Harunjen ar putea demisiona din funcția de procuror general săptămâna viitoare

missing
03 iulie 2019, ora 22:07

Șeful Procuraturii Generale, Eduard Harunjen, ar putea demisiona săptămâna viitoare. Cel puțin așa spune jurnalistul Alexandru Cozer, care face referire la surse anonime. Potrivit lui, această demisie este una întârziată.

„Cel mai probabil, săptămâna viitoare Eduard Harunjen va pleca. Din păcate, acest lucru (n.r. aflarea în fruntea Procuraturii Generale) a dăunat pentru că în toată această perioadă, în această o lună, sunt convins că mult mai multe probe importante au fost eliminate, șterse decât alea pe care le-a pus Harunjen la dispoziția nu știu cui”, a spus jurnalistul la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Șeful statului, Igor Dodon, a solicitat procurorului general să demisioneze. Președintele îi acordă cel mult zece zile procurorului pentru a lua o decizie.

De asemenea, prim-ministra Maia Sandu și mai mulți deputați i-au solicitat lui Harunjen să plece din funcție.

Anterior, când demisia sa a fost cerută de societatea civilă și de președintele Uniunii Avocaților, Eduard Harujen a ironizat că astăzi „este un trend în Republica Moldova ca fiecare să ceară demisia”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram