Avion prăbușit pe aeroport în Statele Unite
Externe 1 iulie 2019, 15:32 | 905

Accident aviatic în Statele Unite. 10 oameni au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe un aeroport din orașul Texas. Amănunte aflați în cele ce urmează.

STATELE UNITE Avionul se îndrepta spre Florida și avea la bord 10 oameni. Potrivit autorităților americane, din cauza unei defecțiuni la motor aeronava de mici dimensiuni s-a prăbuşit, la scurt timp după decolare, peste un hangar al aeroportului din Texas şi a luat foc. În ciuda intervenției rapide a pompierilor, pasagerii nu au putut fi salvați. O anchetă a fost demarată pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

RUSIA În regiunea rusă Irkutsk a fost declarată stare de urgență din cauza inundațiilor provocate de ploile abundente. Șapte oameni au murit, nouă sunt dați dispăruți, iar 153 au ajuns la spital după ce puhoaiele au inundat trei mii de case. În zonele afectate locuiesc peste 30 de mii de oameni, iar mulți dintre ei s-au adăpostit în centre amenajate de autorități. Zeci de drumuri și poduri sunt impracticabile din cauza viiturilor, iar pompierii și salvatorii ajung cu greu la sinistrați.

MEXIC Fenomen neobișnuit în Mexic. O ploaie torențială cu grindină a acoperit orașul Guadalajara cu un strat de gheaţă de un metru şi jumătate. Asta după ce regiunea a fost afectată de un val de căldură de peste 30 de grade Celsius. 200 de case şi zeci de maşini au fost avariate de stratul de gheaţă, care a paralizat circulaţia în oraş, iar zeci de copaci au fost doborâţi. Abia după intervenția utilajelor de deszăpezire traficul rutier a putut fi reluat. 

Opinia ta contează. Comentează!