/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

Mai mulți artiști ai Teatrului de Operă și Balet ar putea fi dați afară arbitrar. Ministra culturii: Orice abuz depistat va fi oprit

missing
30 iunie 2019, ora 14:17

Ministra culturii, Liliana Nicolaescu-Onofrei, spune că a fost sesizată în lecătură cu o situație „problematică” la Teatrul de Operă și Balet. Potrivit ei, mai mulți artiști de la teatru li s-au făcut contracte de lucru pe termen determinat, „ceea ce înseamnă că există riscul să poată fi dați afară în mod arbitrar”. 

Ministra spune că unii artiști chiar au fost „rugați” să plece.

„Peste o oră eu și colegi din cabinetul meu ne vom întâlni cu un grup de artiști. În zilele următoare ne vom întâlni și cu alți angajați ai teatrului pentru a ne documenta ce se întâmplă. Orice abuz depistat va fi oprit”, a scris Liliana Nicolaescu-Onofrei pe o rețea de socializare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram