/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Tranga, eliberat din arest la domiciliu

missing
27 iunie 2019, ora 16:44

Astăzi a avut loc ședința de judecată în dosarul omului de afaceri, proprietarul rețelelor „La Plăcinte” şi „Andy`s Pizza” Andrei Tranga,în urma căreia acesta a fost eliberat din arest la domiciliu. Tranga a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Avocatul lui Tranga, Ion Dron a spus pentru TV8 că „aceasta este o măsură la fel de dură, fiindcă circumstanțele cauzei nu impun aplicarea niciunei măsuri de restricție”.

Săptămâna trecută, Andrei Tranga a fost eliberat din detenție. La ședința din data de 20 iunie, a fost respins demersul procurorilor de prelungirea a măsurii preventive și a fost aplicat din oficiu o altă măsură preventivă, arest la domiciliu pe un termen de 20 de zile. Acesta a ieșit din sala de judecată fiind aplaudat de susținătorii săi.

Vezi și:

/VIDEO/ Andrei Tranga vorbește despre dosarul „fabricat” împotriva sa. Promite acte și stenograme care îl dezvinovățesc

/DOC/ Andrei Tranga, scrisoare către CSP. Cere urmărirea penală a procurorului general Eduard Harunjen pentru abuz de putere

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram