/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Mâine, la Chișinău, va avea loc un eveniment „dulce-acrișor” - Târgul de pomușoare „Summer Berry Fair”

missing
22 iunie 2019, ora 15:21

Mâine, la Chișinău, se deschide tradiționalul deja Târg Agro Gastronomic al producătorilor de pomușoare „Summer Berry Fair”. Târgul este la a IV-a ediție și va avea loc pe adresele Alecu Russo 61/1 și 63/1 de la Ciocana.

În cadrul evenimentului, care se va desfășura în sectorul Ciocana al capitalei. Noutatea târgului din acest an este prezența pomușoarei numite Tayberry – o pomușoară hibrid dintre mur și zmeură. La târg cumpărătorii vor mai putea achiziționa vișine, cireșe, căpșuni, coacăză roșie, măceșe ș.a.. În total, producătorii vor veni cu circa opt tone de pomușoare proaspete.

Evenimentul are drept scop susținerea producătorilor locali și promovarea produselor autohtone. La târg vor participa producătorii de pomușoare, membrii Asociației Obștești Pomuşoarele Moldovei, patiseri și bucătari.

În cadrul evenimentului vor fi organizate ateliere gastronomice, activități cultural-artistice și de creație ale copiilor de la Centrele Comunitare și de la Centrul de Creație „Ghiocel” din sectorul Ciocana.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram