/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Sandu comentează dezvăluirile făcute de Sorin Stati despre contrabandă la Aeroport și frontieră: „Acestea sunt acuzații serioase”

missing
22 iunie 2019, ora 18:11

Prim-ministra Maia Sandu susține că dezvălurile făcute de fostul director al MoldATSA, Sorin Stati, referitor la schemele de contrabandă care s-ar face prin intermediul Aeroportului Internațional Chișinău și pe la vamă, conțin acuzații serioase și că, în mod normal, ar fi trebuit să se ia atitudine.

„Faptul că Procuratura nu a făcut nimic și nu a spus nimic, probabil, noi știm de ce. Noi am spus de ce nu se întâmplă acest lucru – pentru că trebuie schimbată Procuratura, pentru că acestea sunt acuzații serioase și într-o țară normală, cu o justiție normală, trebuia deja ceva să se întâmple”, a sous politiciana la emisiunea „Piatnița s Anatoliem Golea” de la RTR Moldova.

Amintim că acum două zile, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, Sorin Stati a făcut mai multe dezvăluiri despre schemele de contrabandă în care ar fi implicați membri ai Partidului Democrat, dar și un fost fruntaș al Poliției. Potrivit lui, contrabandă prin Republica Moldova a este efectuată contrabandă cu țigări, tutun, chihlimbar, anabolizante și alcool.

Fost director MoldATSA, despre contrabandă la Aeroport: De când a demisionat Guvernul Filip, prin Aeroport nu a mai plecat nimic

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram