/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Întreprinderea „Gările și stațiile auto” are datorii de peste 9 milioane de lei față de transportatori

missing
22 iunie 2019, ora 20:09

Datoria Întreprinderii de Stat „Gările și stațiile auto” (GSA) are peste 9 milioane de lei datorii față de transportatori. Despre aceasta se anunță într-un comunicat de presă al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Într-o ședință a ministrului Vadim Brînzan cu transportatorii s-au discutat chestiuni legate de implicarea politicului în domeniul transporturilor, în special în procesul concesionării Întreprinderii de Stat „Gările și stațiile auto” (GSA).

Amintim că Întreprinderea GSA a fost dată în concesiune pe 25 de ani unei firme a cărei fondator are tangențe cu proiectele lui Șor.

La moment, pe piața transporturilor rutiere activează 2605 agenți economici care prestează servicii de transport rutier de mărfuri şi persoane pe direcții naționale şi internaționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram