O femeie a fost bătută în timp ce se plimba cu nepoții printr-un parc
Social 21 iunie 2019, 21:32 | 2326

Agresata in timp ce isi plimba nepotii printr-un parc de pe strada Petricani. I s-a intamplat unei femei din Chisinau, care s-a pomenit luata la pumni de un barbat deranjat de prezenta victimei. Intreaga scena s-a petrecut sub ochii ingroziti ai copiilor si a fost filmata cu un telefon mobil de nepoata mai mare a femeii. Agresorul isi recunoaste vina si spune ca regreta gestul.

Bărbatul a fost deranjat nu doar de prezența femeii, dar și de faptul că aceasta a aruncat gunoi într-un tomberon care ar fi decorativ. În urma loviturilor primite, victima a ajuns la Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie din Chișinău, întrucât s-a ales cu mai multe traumatisme.

Întregul incident a fost surprins în imagini de nepoata cea mare a femeii.

Scena violentă i-a marcat profund și pe ceilalți nepoți ai victimei, tripleți în vârstă de un an.

Am încercat să vorbim cu agresorul, care locuiește în preajma parcului unde s-a petrecut incidentul, dar nu l-am găsit acasă. Ne-a răspuns însă la telefon și ne-a spus că își recunoaște vina.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, pe acest caz a fost deschisă o anchetă, iar bărbatul va fi pedepsit în funcție de gravitatea rănilor suferite de femeie. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie