/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Deflagrație în capitală. Într-un apartament a explodat o grenadă. Trei tineri au ajuns la spital

missing
20 iunie 2019, ora 18:57

Trei persoane, printre care un minor, au fost transportate la spital după ce în locuința lor a fost detonată o grenadă. Potrivit medicilor, unul dintre tineri a fost operat la picior. Pacienții sunt în stare stabilă. Poliția cercetează cazul.

Explozia s-a produs în jurul orei unu, în apartamentul pe care tinerii îl închiriau. În timpul cercetărilor, experții au găsit și inelul unei grenade.

La fața locului polițiștii au stabilit că-n apartamentul dat locuiau patru persoane, două tinere și doi băieți . Ulterior, la bucătărie s-a produs și explozia. Preliminar, la fața locului, ar merge vorba că ar fi explodat o grenadă”, Natalia Stati, ofițer de presă a Poliției Capitalei.

Trei dintre ei au fost transportați la spital, cu diferite traumatisme. Acum, aceștia se află în stare stabilă.

Pacienții au fost stabilizați. Un pacient a fost operat, pentru că avea factură la picior. Acum după stabilizare se află în secție, în stare stabilă. Minora nu e la noi, e dusă la Ignatenco”, Vasile Șovgur, purtător de cuvânt, IMU.

De la tineri au fost prelevate analize de sânge pentru a se stabili dacă se aflau în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor. Tinerii au între 17 și 23 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram