/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ La prânz, la PD. Membrii OccupyGuguță l-au servit pe Vladimir Cebotari cu pizza, la protestul de la sediul PD

missing
13 iunie 2019, ora 22:40

Au mâncat pizza cu un vicepreședinte PD. S-a întâmplat la prânz, când membrii mișcării Occupy Guguță au mers să protesteze la sediul partidul democrat. S-au inspirat de la cina, cu care s-au lăudat zilele trecute, pe Facebook, liderii PD – Vladimir Plahotniuc și Pavel Filip. În fața tinerilor a ieșit Vladimir Cebotari, care le-a adus apă. Prin această manifestație, tinerii au vrut să-i încurajeze pe democrați să plece de la putere.

Și vouă apă! E foarte cald afară, aveți grijă de voi. Noi am zis că vă încurajăm să plecați cât mai rapid. Asta e o idee de business de la zero. Pentru că am înțeles că afacerile dvs nu prea merg. –Foarte bine merg. Ce ține de business noi facem totul foarte bine.

Iar după ce le-a adus apă, Vladimir Cebotari a cerut și o bucată de pizza cu roșii, care, zice el, e preferata lui.

–Mă serviți cu pizza sau nu? Da dați-mi cu roșii, că eu mănânc mai simplă. Dar de ce vă tremură mânuța? –La mine tot timpul tremură. Bine că la dvs nu tremură când serviți. –Curtea Europeană a drepturilor omului tocmai a povestit cât sunteți de corecți. –Noi greșeli multe făceam și voi tot.

La rândul lor, tinerii ne-au zis că au venit să protesteze anume în fața sediului Partidului Democrat, deoarece spațiile din fața altor instituții publice sunt deja ocupate de protestatari, iar democrații ar avea nevoie de susținere pentru a se retrage din viața politică.

Este foarte multă nemulțumire față de ei în discursul public, noi am decis că trebuie din contra, să fim mai pozitivi și vrem să-i susținem, ca să plece mai ușor de la putere.

Pizza, din câte am înțeles este destul de populară acum la partid.

Există loc pentru noi începuturi. Viața poate fi începută de la zero.

Zilele trecute, pe rețelele de socializare, a apărut un selfie, unde democrații Pavel Filip și Vlad Plahotniuc mănâncă pizza, iar imaginea a fost însoțită de comentariul: „Cina cu echipa”.

Reporter: Diana Popa

Imagine: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram