La Guvern s-a desfășurat o ședință convocată de fostul premier Pavel Filip
Politic 10 iunie 2019, 20:14 | 1470

La Guvern s-a desfășurat astăzi o ședință convocată de fostul premier Pavel Filip, care i-a chemat la discuții pe angajații instituției. Asta în timp ce forțe de ordine impresionante, inclusiv mascați, păzeau clădirea executivului. Desfășurarea de forță ar fi fost necesară din cauza protestatarilor adunați în fața Guvernului, au declarat responsabilii. Așa-zișii protestatari erau însă departe de a fi periculoși. Obosiți și toropiți de căldură, unii dintre ei au declarat că nu vor decât să se odihnească.

La ședința convocată de fostul premier Pavel Filip au participat membrii fostului cabinet de miniștri, secretarii de stat, dar și șefii de agenții și instituții publice. La ieșire, cu toții păreau puși pe treabă.

Și în timp ce în interior se desfășura ședința la care s-a discutat despre binele poporului, așa cum au declarat unii participanți, clădirea Guvernului era păzită de sute de polițiști și mascați. La intrările instituției publice erau cordoane de carabinieri, iar presa nu a avut acces în incinta executivului.

O explicație pentru prezența forțelor de ordine în jurul clădirii Guvernului a avut șeful Inspectoratului Național de Patrulare.

Pe așa-zișii protestatari, care stau de câteva zile în corturi în fața Guvernului, i-am surprins însă destul de toropiți, unii de căldură, alții de băuturile consumate pentru a se răcori.

Chiar dacă au păreri împărțite despre motivul aflării în stradă, oamenii adunați în fața Guvernului spun că vor rămâne în corturi și în zilele următoare. 

Opinia ta contează. Comentează!