/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Răsturnare de situație! Membrii PAS nu au votat la partid pentru Greceanîi la funcția de speaker și așteaptă alți candidați de la PSRM

missing
06 iunie 2019, ora 20:33

Președintele PAS, Maia Sandu, susține că la ședința Biroului Politic al formațiunii nu au discutat concret că o vor susține pe Zinaida Greceanîi la funcția de președinte al Parlamentului, deși despre asta se vorbește în continuu începând cu ziua de ieri.

„Noi nu am votat pe nume. Am sperat că azi dimineață ne vom întâlni cu socialiștii pentru a discuta anume acest subiect. Noi nu am luat o decizie pe un nume oarecare”, a precizat Sandu la emisiunea „Cabinetul din Umbră” de la JurnalTV.

Membrii PAS așteaptă ca socialiștii să înainteze și alți candidați pentru funcția de speaker „pentru a identifica pe cineva pentru care s-ar putea să adunăm suficiente voturi”, afirmă Sandu.

Și Andrei Năstase evită să rostească numele Zinaidei Greceanîi. „Am zis să depersonalizăm acest proces. Și mi se pare normal”, a adăugat Andrei Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram