/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Dmitrii Kozak le-ar fi zis celor de la ACUM că Vlad Plahotniuc este dat în căutare federală de autoritățile de la Moscova

missing
04 iunie 2019, ora 22:17

Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma DA, spune că vicepremierul rus Dmitrii Kozak le-a zis celor din Blocul ACUM, în cadrul întrevederii pe care au avut-o ieri la Chișinău, că Vlad Plahotniuc, președintele Partidului Democrat, ar fi dat în căutare federală de organele de drept de la Moscova, iar în curând ar putea fi anunțat și în căutare internațională. 

Despre faptul că pe numele lui Vlad Plahotniuc la Moscova este deschis un dosar pentru spălare de bani autoritățile ruse au anunțat în luna februarie a acestui an, în plină campanie electorală.

Totuși, potrivit reprezentanților Partidului Democrat, ieri, Dmitrii Kozak și Vladimir Plahotniuc au avut o întrevedere.

UPDATE, 05.06: Am încercat să obținem o reacție la acest subiect de la purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, dar acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram