image
Sursa foto: rtec.md

Ce rută de troleibuz din capitală va fi suspendată pe timp de vară

Pe parcursul verii, pe străzile din capitală vor circula mai puține troleibuze și autobuze. Astfel, circulația rutei de troleibuz nr. 16 va fi suspendată.

Potrivit primăriei, în prezent la linie sunt emise 288 de troleibuze care asigură transportul călătorilor în municipiul Chișinău. Numărul unităților de transport este mai mic cu 8% față de graficul standard.

Începând cu data de 17 iunie, numărul troleibuzelor va fi redus la 266, ca urmare a fluxului scăzut de călători din această perioadă.

Pe perioada verii se atestă o micșorare de 20-25% a numărului de pasageri, care circulă cu autobuzul. Astfel, de luni, 3 iunie, și până pe 31 august, urmează să fie redus și numărul autobuzelor. Zilnic, la linie vor fi emise puțin peste o sută de unități de transport.

în cadrul ședinței Primăriei s-a mai menționat că în perioada estivală, în zilele de sâmbătă și duminică, ruta de autobuz nr. 31, care duce la Vadu lui Vodă, va fi suplimentată cu o unitate de transport.

Noul program de activitate al rutelor de troleibuz și autobuz va fi afișat în stațiile de așteptare, precum și în unitățile de transport public, începând cu data de 16 iunie a.c.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: