/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Sergiu Sîrbu este discret în ceea ce privește mitingul PDM din PMAN. „Este prematur să vorbim despre scopul întrunirii”

missing
02 iunie 2019, ora 12:49

Vicepreședintele Partidului Democrat Sergiu Sîrbu spune că este prematur să vorbească despre tipul și scopul mitingului planificat în centrul Chișinăului. Potrivit calendarului de întruniri al Primăriei mun. Chișinău, PDM planifică, în perioada 5-9 iunie, mai multe manifestații sub formă de întâlniri publice cu electoratul în centrul capitalei. Totodată, democratul nu a oferit un răspuns clar cât va dura manifestația menționând că ar putea dura o zi sau ar putea dura patru zile, „în funcție de mai multe circumstanțe”.

Sergiu Sîrbu a declarat pentru Ziarul de Gardă că nu poate da detalii despre ce fel de întrunire va fi sau cu ce scop pentru că acestea sunt momente organizatorice. „O să fie o surpriză plăcută pentru toată lumea”, a menționat deputatul.

Sîrbu a mai afirmat că partidul său își rezervă dreptul de a fi „mai discret până la momentul oportun”.

„Ar putea dura o zi, ar putea dura patru zile, iarăși, în dependență de mai multe circumstanțe, dar iarăși, probabil încă este prematur să vorbim. Cu siguranță vom da mai multe detalii deja săptămâna viitoare, la moment sunt chestii organizatorice, eu nici nu cunosc multe detalii din punct de vedere organizatoric. Toate partidele, și nu doar partidele, au anumite tactici de strategie, de comunicare, de acțiune și cred că avem dreptul și noi să fim mai discreți până la momentul oportun. Nu putem să divulgăm toate secretele noastre interne de partid”, afirmă Sergiu Sîrbu

Întrunirile ar urma să se desfășoare în PMAN, la Parlament, dar și la Președinția R. Moldova. Totodată, la aceste acțiuni ar urma să participe circa 50 de mii de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram